Ministrul Finantelor anunta deja MARI TAIERI DE CHELTUIELI! Dragnea il critica dur: „E putin cam grabit!”

542

Presedintele PSD Liviu Dragnea a criticat duminica seara, la Romania TV, declaratia facuta de ministrul Finantelor, Viorel Stefan, care a afirmat ca Guvernul ar putea lua masuri de reducere a cheltuielilor daca exista riscul ca tinta de deficit de 3% sa fie depasita.

„Sa vorbesti in luna martie de taieri de cheltuieli mi se pare putin cam grabit”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a fost intrebat in cadrul unei emisiuni la Romania TV daca a discutat cu ministrul de Finante, Viorel Stefan, care spunea zilele trecute ca, daca cumva exista acel risc ca deficitul sa depaseasca 3%, se gandeste sa taie din cheltuieli. „A precizat ca nu de la pensii si salarii, dar toata lumea se intreaba de unde ar putea fi taiati banii”, a punctat moderatoarea.

„Da, o declaratie foarte inspirata a domnului ministru”, a raspuns ironic Dragnea. „Dupa doua luni, deja vorbeste de taieri”.

„Sigur, n-am apucat sa vorbesc cu dumnealui, cred ca premierul trebuie sa vorbeasca cu el, nu presedintele Camerei. Daca o sa avem vreo sedinta la partid, o sa-mi permit sa il intreb si eu si alti colegi. Nu are motive sa se ingrijoreze daca programul de guvernare este urmarit si implementat punct cu punct. Dar sa vorbesti in luna martie de taieri de cheltuieli, mi se pare putin cam grabit”, a mai afirmat Dragnea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos