Ministrul Sănătății a făcut intoleranță la… corupție! După ce a intrat DNA pe fir, liderii PSD se leapădă de omul pe care ei cu mâna lor l-au pus în fruntea CNAS!

252
Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat, astăzi, că Răzvan Vulcănescu a fost numit preşedinte interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, până acum deţinând funcţia de vicepreşedinte al instituţiei.

„Domnul preşedinte (al CNAS – n.r.) Burcea a fost numit la propunerea ministrului Sănătăţii de către premier. La fel, la propunerea ministrului Sănătăţii a fost eliberat  astăzi. Am propus preluarea atribuţiilor de preşedinte de către domnul vicepreşedinte Vulcănescu. Vreau să precizez că în timpul mandatului meu există toleranţă zero pentru orice suspiciune legată de corupţie. Acesta este motivul pentru care astăzi, împreună cu domnul prim-ministru, am luat această decizie”, a declarat Bodog, la Senat.

Ministrul Sănătăţii a refuzat să facă alte declaraţii, fiind o anchetă în desfăşurare.

Premierul Mihai Tudose l-a demis, astăzi, din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) pe Marian Burcea, reţinut în noaptea de joi spre vineri de procurorii DNA.

Sursa: News.ro