Ministrul sanatatii DA AFARA POLITICIENII din spitale!

581

Managerii de spitale nu vor mai putea deţine funcţii de conducere, funcţii administrative sau de control în niciun partid politic sau societate comercială.

Guvernul a schimbat criteriile pe baza cărora se va face selecţia acestora, astfel că viitorii directori îşi vor ocupa posturile prin concurs de proiecte. Practic, va putea candida orice profesionist cu experienţă şi abilităţi de conducere dovedite. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Nu mai vrem politică de partid în spitale – e motivul pentru care managerii de spitale nu mai pot, începând de astăzi, deţine funcţii de conducere, administrare sau control în cadrul niciunui partid politic. Nu dorim spitale conduse în funcţie de interese politice. Am avut asta în destule cazuri în ultimii 25 de ani în toată ţara şi după cum ştim, şefii partidelor politice în general se tratează la spitale din străinătate, chiar pentru afecţiuni mai puţin complexe”, a declarat ministrul Voiculescu.

Vlad Voiculescu, ministrul sănătăţii a mai explicat că, o mare parte din schimbările aduse prin ordonanţă de urgenţă, au fost determinate de problemele identificate în ultimul timp de Corpul de Control al ministerului pe care îl conduce.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos