”Mintea batrana, din alta epoca” a lui Chirieac s-a scurtcircuitat in direct la Antena 3 cand a vazut imaginile cu Iohannis pe bicicleta: ”Un demnitar nu ar trebui sa aiba concediu!”

524

Presedintele Iohannis a fost surprins de presa din Sibiu mergand pe bicicleta. Analistul Bogdan Chirieac s-a aratat revoltat de aceste imagini, sustinand ca „un demnitar nu ar trebui sa aiba concediu”, scrie aktual24.ro.

”Ne bucuram ca dl presedinte Iohannis se bucura si de frumusetile patriei, desi eu cred ca nu se opreste aici. Nu e vacanta daca nu ai traversat oceanul, pentru dl presedinte,” a comentat Chirieac la Antena 3.

”Dupa mintea mea- dar nu va luati dupa mine, eu sunt in varsta, vin din alta epoca- un demnitar, cat este in functie, nu ar trebui sa aiba concediu. Una e ca e in weekend, cum se duce acum presedintele sa-si incarce bateriile, alta cum pleaca demnitarii nostri in concediu cu saptamanile, cu lunile. Nu mai stiu cum arata dl Liviu Dragnea, daca ma intrebati. Chestiunea asta cu concediul la demnitari nu o inteleg. Deci esti demnitar, te-ai angajat ca faci si ca dregi, cat esti in functie, nu ca pleci in concediu. Dupa ce ai terminat cu functia, iti iei concediu pana la pensie si dupa pensie. Eu sunt de moda veche, ma asteptam ca dl presedinte Iohannis sa munceasca 20 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, sa planga toti ca-i pune neamtul la munca, nu a fost sa fie”.

Chirieac a tinut apoi sa il laude pe premierul Tudose pentru ca nu si-a lua concediu. „Este un punct pozitiv pentru Guvern, care nu a plecat in concediu, pentru ca nu e de plecat in concediu, cu zero absorbtie fonduri europene, zero investitii ale statului, nu stii de unde dai banii de salarii si de pensii, ce faci cu mediul privat, nu stii cu Rogozin daca nu cumva ai facut-o lata. Un punct negativ cu dl Tudose e vacanta de Sfanta Marie. De la inceputul anului, Romania a fost numai intr-o vacanta. Ce pot sa spun este ca-n zona de administratie, munca e extrem de bine platita, dar foarte rara”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos