Mircea Badea loveste din nou: „E nasoala violenta? Nu #rezistati? E doar vina voastra!”

495

Mircea Badea a comentat in stilul sau deplasat incidentele violente din Piata Victoriei, de pe 10 august, cand 452 de persoane, inclusiv jandarmi, au necesitat inrgijiri medicale. Realizatorul sustine ca este o consecinta a celebrarii injuraturilor si a golanilor si a faptului ca manifestatia nu a fost una organizata, acuzandu-l totodata pe presedintele Romaniei Klaus Iohannis ca a legitimizat violenta.

„Cand celebrezi injuraturi si golani, nu exista alt deznodamant. Cand aplauzi incantat cum galeriile iti injura pe stadion adversarul politic, patesti intr-un final. Cand legitimezi la nivel de presedinte muia, la ce te astepti? Cand nu organizeaza nimeni nimic si o arzi pe haiducie tampa non-stop, cam ce crezi ca se va intampla? E foarte tarziu sa mai urli: „Fara violenta!” cand gura ti-a fost plina luni de zile cu: „Muie PSD!” E nasoala violenta? Nu #rezistati? E doar vina voastra!“, a fost unul dintre mesajele transmise pe Facebook de Badea.
De asemenea, realizatorul „in gura presei“ afirma ca este vina protestatarilor ca au fost raniti si ii acuza ca nu au respectat somatiile fortelor de ordine, iar pe cei care au venit insotiti de copii ii catalogheaza drept „un pericol pentru copiii lor“.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos