Loading...
Mircea Badea, negru de supărare că PSD n-a reușit să confiște România cu ajutorul Antena 3, își ia jucăriile și pleacă: ”După 14 ani, îmi ajunge! E suficient!” – Circul Politic

Mircea Badea, negru de supărare că PSD n-a reușit să confiște România cu ajutorul Antena 3, își ia jucăriile și pleacă: ”După 14 ani, îmi ajunge! E suficient!”

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „In gura presei” de la Antena 3, anunta ca este posibil sa renunte la show-ul sau, fiind foarte dezamagit ca dupa 14 ani de „razboi” nu a reusit sa scape de DNA si de Laura Codruta Kovesi.

Dupa conferinta de presa in care Iohannis a anuntat ca o sustine pe Kovesi si ca s-a intalnit cu Dragnea, Badea a anuntat ca se gandeste sa renunte la emisiune.

„Sunt intr-un punct foarte periculos. Este ca un fel de despartire intre noi, din multe puncte de vedere. N-as mai vrea ca cineva, dupa aceasta emisiune, sa se mai astepte ca se va intampla in aceasta emisiune ce s-a intamplat pana acum. Facem 14 ani. Nu se poate sa fii 14 ani in razboi. Niciun razboi nu dureaza 14 ani. De 14 ani, de la aceasta masuta, sunt in razboi. Imi ajunge! Suficient. Din anumite puncte de vedere, putem considera o cotitura cu privire la aceasta emisiune. Mi se pare cinstit sa va spun. Va multumesc mult pentru cei 14 ani. Vom vedea ce va urma. Nu cred ca va urma ce ati vazut deja. Nu mai are niciun rost”, a declarat Mircea Badea, in emisiunea sa de joi.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, ca niste penali fac o incercare disperata sa discrediteze DNA si pe conducerea acesteia, fiind o incercare jalnica. El a mai spus ca parerea sa, cunoscuta, este ca DNA si conducerea directiei fac o treaba foarte buna. Iohannis a precizat ca a avut astazi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, discutand despre colaborarea sa cu noul Guvern, iar unul dintre subiecte a fost despre justitie.

Iohannis a adaugat ca in urmatoarele zile va avea o discutie si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si ca, daca va fi nevoie, va avea o discutie si in trei – cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Intrebat despre o eventuala revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, Iohannis a precizat ca la acest moment nu vede motive de revocare, dar ca s-ar putea sa existe unele pe care el nu le cunoaste, dar le cunoaste ministrul Justitiei, iar Tudorel Toader ar trebui sa vina extrem de documentat daca ar avea o astfel de propunere.

Sursa: aktual24.ro

Mircea Badea, negru de supărare că PSD n-a reușit să confiște România cu ajutorul Antena 3, își ia jucăriile și pleacă: ”După 14 ani, îmi ajunge! E suficient!” was last modified: februarie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close