Mircea Cărtărescu, verdict înfricoșător: dacă PSD guvernează în continuare în mod banditesc, România ajunge la anul în situația Venezuelei!

Scriitorul Mircea Cărtărescu afirmă că vin „vremuri din ce în ce mai urâte” și enumeră domeniile care sunt amenințate cu dezastrul: justiția, economia, educația și sănătatea.

„Vremuri din ce în ce mai urâte. Vedem cum parlamentul și guvernul, prevalându-se cinic de principiile democrației, dărâmă unul după altul, în stilul cel mai nedemocratic cu putință, pilonii națiunii: după justiție, a venit rândul economiei și finanțelor. Educația și cultura sunt deja sub nivelul solului. Sănătatea – sub nivelul subsolului. Oamenii ies în stradă și nu-i ascultă nimeni. Niciun dialog, nicio informare. Același mod banditesc, bolșevic de-a acționa: noaptea, ca hoții. Să nu-mi fie gura aurită, dar dac-o ținem așa ajungem la anul în situația Venezuelei. Cineva totuși trebuie să-i oprească”, spune Mircea Cărtărescu.

Astăzi, BNR a anunţat un curs de referinţă de 4,6390 lei/euro, cel mai mare nivel din august 2012 până în prezent, în urma „revoluției fiscale”, a accentuării tensiunilor sociale, anunţului privind creşterea inflaţiei şi a datelor privind creşterea deficitului comercial. Leul se află într-o depreciere puternică pentru a patra zi la rând.

Mircea Cărtărescu, verdict înfricoșător: dacă PSD guvernează în continuare în mod banditesc, România ajunge la anul în situația Venezuelei! was last modified: noiembrie 11th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre