Mircea Dusa si Radu Stroe au participat la ceremonia militara dedicata Zilei Imnului National!

614

1ziua imnuluiMircea Dusa si Radu Stroe au participat la ceremonia militara dedicata Zilei Imnului National, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, potrivit mediafax.ro.

Ziua Imnului National a fost proclamata prin Legea 99/1998 si se sarbatoreste in fiecare an la data de 29 iulie.

Ministrul Apararii a declarat, la finalul ceremoniei, ca pentru armata, pompieri, jandarmi si politisti, simbolurile nationale – atat drapelul cat si Imnul National – sunt la loc de cinste, asa cum ar trebui sa fie pentru fiecare roman.

„Simbolurile nationale sunt unice, sunt mandria unei natiuni si cred ca trebuie sa fie respectate”, a subliniat Mircea Dusa.

Spectacolul, la care au asistat cateva zeci de bucuresteni, reprezentanti ai unor institutii civile si militare, veterani de razboi, cadre militare in rezerva si in retragere, a fost sustinut de Muzica Reprezentativa a MApN, Muzica Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul”, Muzica Militara Reprezentativa a Jandarmeriei Romane, de solisti ai Ansamblului Artistic al Armatei si ai Ansamblului Artistic „Ciocarlia” al Ministerului Afacerilor Interne.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos