Mircea Toader: PDL face „lista rusinii” cu cei 259 de deputati care au votat impotriva Constitutiei lui Traian Basescu!

616

1mircea toaderLiderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat ca PDL va face o „lista a rusinii” cu cei 259 de deputati ai puterii care au votat impotriva vointei electoratului exprimata la referendumul din 2009, pe care o va prezenta in colegiile electorale.

Toader a spus ca aceasta „lista a rusinii” va fi prezentata intr-o actiune similara celei intreprinse de fosta opozitie, atunci cand a prezentat in teritoriu fotografii cu parlamentarii care au votat masurile de austeritate.

Potrivit lui Toader, PDL va apela la fotografii ale deputatilor puterii pe care le va trimite in cutiile postale la fiecare cetatean, dar si la panotaj.

„Acesti 259 de parlamentari reprezinta o lista a rusinii. Incepem o actiune de acest tip sa spunem in colegii care sunt parlamentarii puterii care au incalcat ce a dorit electoratul privind Parlamentul unicameral si maximum 300 de parlamentari. Vom prezenta o lista cu poze a celor care au ignorat solicitarea electoratului la referendum”, a spus Toader.

El a aratat ca PDL va sustine in continuare in Comisia de revizuire a Constitutiei ceea ce electoratul a votat la referendum, care a fost unul valid.

Camera Deputatilor a respins, marti, cu 41 voturi „pentru”, 259 „impotriva” si 18 abtineri, proiectul de lege privind revizuirea Constitutiei initiat de presedintele Traian Basescu in 2011.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos