Mirel Curea, patronul EVZ, ii sugereaza lui Ciolos ”sa-si ia un job onest”! Ciolos raspunde cu decenta GROSOLANIEI jurnalistului!

562

Seful de facto al ziarului Evenimentul zilei, redactorul sef-adjunct Mirel Curea, il ataca pe Dacian Ciolos chiar pe pagina de Facebook a fostului premier. Cu decenta-i caracteristica, Dacian Ciolos l-a pus la punct pe Ciolos.

Intr-un comentariu la mesajul in care Dacian Ciolos anunta ca nu intra in USR, Curea incearca sa-l atace pe fostul premier: ” Dar un serviciu, asa, v-ati gandit sa va luati? Un job onest, de agronom, nu v-ar aranja, ca tot nu ati muncit pe bune in viata dumneavoastra? Macar un sef de colectiv la un cules de vie, de livada, de ceva, un maistru la un cazan de tuica, o chestie acolo. Vedeti ca SIE are niste ferme agricole, de ce nu cereti o detasare la una din ele?”.

Dacian Ciolos i-a raspuns, cu decenta. „Dincolo de ironie, stiti ceva despre activitatea mea profesionala in agricultura? Cand esti pasionat, nu prea iti folosesc astfel de sfaturi „intelepte”, a scris fostul premier.

Zeci de comentarii mai tarziu, Curea revine si incearca sa-si nuanteze tonul. In zadar, insa, pentru ca este pus la zid de internauti.

t3_617s4b

Ciolos este o tinta frecventa a lui Curea. In trecut, acesta i-a adresat jigniri suburbane fostului premier, caruia i-a transmis ca este un „pulica cu liceul agricol la baza”. Curea nu s-a limitat doar la apelativul „pulica”. El mai spune despre Ciolos si ca este „starpitura”, „avorton”, „idiot” si „nesimtit”, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos