Miron Cozma s-a certat in direct cu Gigi Becali si Ion Iliescu!

355

21 miron cozmaMiron Cozma s-a contrat dur cu Gigi Becali, dar si cu fostul presedinte Ion Iliescu.

Cearta dintre Miron Cozma si Gigi Becali a pornit de la o masina pe care ar fi primit-o fostul lider al minerilor de la deputat. Acuzatiile au inceput sa curga, iar discutia a degenerat.

„M-a sunat din puscarie, de vreo 2-3 ori. I-am dat o masina cand a iesit din puscarie, Dacia 1300. S-a suparat, ca voia vreun Mercedes, i-am dat o Dacie noua”, a spus Gigi Becali, la Romania TV, iar Miron Cozma a replicat: „Dacia mea, mai am de platit, va rog sa verificati, inca 6 ani la ea, pe pensia mea. Platesc 703 lei pe luna! Deci Gigi Becali e un mincinos”.

Dupa aceea, s-a trecut la amenintari.

„El crede, cersetorul asta, ca trebuie sa-i dea lumea bani lui. Pai uite ca nu-i dau bani lui, ca-l trimit pe unul acolo acuma”, a amenintat Becali, iar Cozma i-a raspuns: „Eu te avertizez, ca ti-am spus domnul Gigi Becali. Daca vrei sa schimbam discursul, stam de vorba, Gigi! Sa stii ca mie nu imi e frica de tine! Ai inteles? Mie nu imi e frica de tine”.

Becali a incheiat in stilu-i caracteristic:

„O hahalera si un nenorocit, asta esti tu”, iar Miron Cozma a promis ca-l va da in judecata.

Peste doar 10 minute, Miron Cozma a rabufnit iarasi. De data aceasta, la adresa fostului presedinte Ion Iliescu, care vorbea despre Revolutia din 1989.

„Va rog sa dati cuvantul unui istoric si sa spuna daca tovarasul Iliescu minte sau nu. Va rog sa-l intrebati”, a spus Cozma, iar fostul presedinte i s-a adresat moderatorului emisiunii: „Imi pare rau ca aveti un asemenea interlocutor la dumneavoastra in emisiune, care nu are simtul masurii si al respectului cuvenit”.

Miron Cozma a continuat insa acuzele la adresa lui Ion Iliescu:

„N-am pentru cine. Pentru dumneavoastra, tovarasul presedinte Iliescu, n-am cum sa am respect”.

Cand Ion Iliescu i s-a adresat cu cuvintele „Miron Cozma, fii te rog…”, fostul lider al minerilor a sarit ca ars:

„Domnul Miron Cozma, tovarasul Iliescu. Domnul Miron Cozma, pentru dumneata!”.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos