Miron Mitrea, seful de facto al campaniei Vioricai Dancila, da cartile pe fata: Sefa PSD este pe locul trei in cursa pentru Cotroceni cu un scor sub cel al partidului!

727

Miron Mitrea, seful neoficial de campanie al Vioricai Dancila, a prezentat un sondaj de opinie in cadrul PSD din care reiese ca sefa partidului este pe locul trei.

Rezultatele sondajului, dezvaluite de surse din PSD jurnalistilor de hotnews.ro, arata ca PSD ar fi cotat cu 23%, iar Viorica Dancila cu 18%.

PSD a comandat trei sondaje care au fost efectuate inaintea scandalului privind comisarul european si inaintea vizitei efectuate in America. Potrivit surselor citate, Viorica Dancila ar avea intre 18%-22%, cu cinci procente sub scorul obtinut de partid care ar fi in preferintele romanilor cu 23%-27% .

Surpriza o constituie candidatul Pro Romania, Mircea Diaconu care se pare ca este cotat cu 12-13% in preferintele electoratului si care ar rupe din procentele PSD.

Candidatul USR Dan Barna are in sondajele PSD cu doua procente inaintea candidatului PSD, intre 19%-20% in preferintele electoratului, iar candidatul independent Teodor Paleologu ar avea intre 7%-9%.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos