Mitingul USL: Aproximativ 70.000 de oameni au umplut National Arena

433

USL a dat startul la mitingul pentru lansarea candidatilor de pe Arena Nationala. Zeci de mii de oameni au umplut stadionul, unde vor urca pe scena cei care vor intra in cursa parlamentarelor din decembrie.

Victor Ponta si Crin Antonescu si-au facut intrarea pe stadion, in ritmurile muzicii formatiei AC/DC, salutand participantii si dand mana cu unii dintre acestia. Andra a interpretat imnul national al Romaniei.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, miercuri, la intrarea pe Arena Nationala, de catre unul dintre participanti daca isi doreste sa fie presedintele tarii si l-a sfatuit ce trebuie sa faca pentru a-si indepli dezideratul.

„Domnul Antonescu, mai lipsiti de la sedinte parlamentare? Vreti sa fiti presedinte? Nu mai lipsiti de la sedinte”, i-a spus respectivul participant, care statea pe plafonul intrarii din zona VIP.

Presedintele PNL nu a avut insa niciun comentariu legat de incident. Liberalul le-a spus in schimb jurnalistilor ca este convins ca atmosfera de pe Arena Nationala va fi una cu totul speciala, cum nu s-a mai vazut la o intrunire politica. Antonescu a mai spus ca atmosfera va fi una demna de Arena Nationala.

La eveniment este prezent si presedintele PES, Serghei Stanisev.

Dupa estimarile organizatorilor, cu putin timp inainte de inceperea evenimentului, pe Arena Nationala se aflau peste 60.000 de participanti. Evenimentul a inceput cu o intarziere de aproape 30 minute fata de ora anuntata, 18.00.

Participantii la miting agita steaguri si scandeaza lozonci de sustinere a USL. Inainte de debutul evenimentului de lansare a candidatilor, din boxele stadionului se degaja o muzica antrenanta, in timp ce pe ecranele gigant curgeau mesaje precum „Va rugam sa va gasiti locurile” sau „Va multumim ca sunteti aici”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos