Loading...
Mizeria de sub preșul bine păzit de Nicolicea! Jurnaliștii au aflat detalii despre studiile sale în drept: ”A făcut doi ani într-unul singur!” | Circul Politic

Mizeria de sub preșul bine păzit de Nicolicea! Jurnaliștii au aflat detalii despre studiile sale în drept: ”A făcut doi ani într-unul singur!”

Jurnalistii de la Adevarul au descoperit ceea ce Eugen Nicolicea se straduie din rasputeri sa nu se afle. Deputatul care contribuie acum major la masacrarea legilor justitiei a facut o facultate de Drept din cadrul Universitatii „Spiru Haret”, la „Invatamant la distanta”.

„Am aflat astfel ca deputatul PSD a intrat la Facultatea de Automatizari si Calculatoare a Universitatii din Timisoara in anul 1976. Un fost ceolg de-al sau ne-a marturisit ca ‘undeva prin anul II sau III a ramas repetent’. ‘Tot nu reusea sa treaca un examen, si atunci s-a transferat de la Automatizari si Calculatoare la Electronica, unde a si terminat, in anul 1982′. A primit repartitie la Santierul Naval din Drobeta Turnu Severin, localitatea sa de bastina.

A doua facultate urmata de Eugen Nicolicea a fost Dreptul, cea despre care nu doreste sa ofere niciun fel de relatii. Un fost profesor ne-a marturisit insa marele secret: a urmat Dreptul la Universitatea Spiru Haret, filiala din Drobeta Turnu Severin, forma de „Invatamant la Distanta”.

Un fost profesor de la filiala din Drobeta Turnu Severin a Universitatii Spiru Haret ne-a spus ca Nicolicea era student acolo ‘la nivelul anilor 2008 sau 2009′ si ca a urmat doar trei ani de facultate, pentru ca a facut doi ani intr-unul singur. ‘In acelasi timp facea aceeasi facultate si nevasta, si fiica lui’, sustine profesorul”, citat de Adevarul.

Fostul profesor a relatat si cum decurgeau cursurile si examenele la Spiru Haret. „Astia de la Invatamant la Distanta nu veneau deloc la cursuri, invatau de unde puteau si veneau doar in sesiune. Sesiunea dura vreo luna si jumatate, iar examenele se tineau doar sambata. Studentii veneau aici la filiala, se asezau la un calculator si-si bagau o parola. Li de deschidea grila de examen, cu trei variante de raspuns la fiecare intrebare. Corecta era doar o singura varianta, nu erau intrebari in care sa fie corecte doua sau toate trei variantele. Iar intrebarile erau astfel formulate ca daca bifai la toate intrebarile doar varianta A, aveai asigurata nota 5. Nota o primeau pe loc, tot prin calculator”.

Sursa: aktual24.ro

Mizeria de sub preșul bine păzit de Nicolicea! Jurnaliștii au aflat detalii despre studiile sale în drept: ”A făcut doi ani într-unul singur!” was last modified: decembrie 20th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close