Moise Guran intra in politica si isi anunta rolul in USR: „Alianta USR PLUS va trebui sa guverneze Romania. O sa lucrez cu USR si PLUS pentru a face o singura echipa”

411

Moise Guran a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa ca se inscrie in USR pentru a ajuta la fuziunea cu PLUS, pentru ca cele doua formatiuni sa lucreze ca o singura echipa in vederea preluarii guvernarii.

„Alianta USR PLUS va trebui sa guverneze Romania. Am venit aici sa punem tara pe drumul pe care ni l-am dorit atunci cand am iesit in strada. Vreau sa ma inscriu in USR pentru ca reprezinta o generatie, cea a copiilor nostri. (…) Mi-ar fi fost mai usor sa merg la PLUS sau la PNL, cu care am o relatie foarte buna.

O perioada nu o sa ma inscriu nici in USR, nici in PLUS, o sa lucrez cu ambele echipe pentru a face o singura echipa. Vreau sa fac aceasta echipa USR PLUS coerenta pentru guvernare”, a declarat Guran intr-o conferinta alaturi de Dan Barna.

Presedintele USR a mentionat ca Moise Guran se va ocupa de coordonarea campaniilor electorale ale USR PLUS. „Va fi implicat in coordonarea campaniilor din acest an, va avea rol de coordonare a acestor campanii”, a aratat Dan Barna, conform Aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos