Moment penibil. Par desprinsi dintr-o schita a lui Caragiale. Tudorel a ascultat in casti discursul lui Dancila in limba romana!

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a tinut castile la urechi in timpul discursului din Parlamentul European al premierului Vicorica Dancila. Castile sunt necesare celor care nu inteleg limba in care vorbitorul isi tine discursul.

Dancila s-a remarcat prin numeroase gafe de exprimare, dezacorduri sau folosirea unor cuvinte inexistente. In urma cu cateva zile, ea a vorbit despre „deconcesionarea” traficului din Craiova.

„Pentru dumneavoastra e important sa demaram acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenti tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsa ca va duce (dezacord) la deconcesionarea (cuvant inexistent)… la … mult asteptata a traficului in localitatile Bals si Slatina. Vorbea dna ministru Olguta Vasilescu de o perioada mare de timp, 40-45 de minute pentru a traversa Balsul. Sunt convinsa ca acest drum expres in regim de autostrada va rezolva acest aspect, ca si multe alte aspecte legate de traficul din aceasta regiune”, a spus Dancila.

Moment penibil. Par desprinsi dintr-o schita a lui Caragiale. Tudorel a ascultat in casti discursul lui Dancila in limba romana! was last modified: octombrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre