Opinii

Monica Macovei le cere liderilor PSD sa nu mai foloseasca institutiile statului in batalia din grupul lor infractional organizat: ”PSD vrea sa stinga lumina peste Romania!”

Europarlamentarul Monica Macovei le cere principalilor combatanti din PSD sa nu mai foloseasca institutiile statului in „batalia din grupul vostru infractional organizat”. Ea spune ca acum „avem dovada clara ca liderii PSD nu se bat pentru binele tarii, ci pentru puterea in partid”, scrie aktual24.ro.

„Dragnea, Ponta, Grindeanu, lasati institutiile statului in pace! Nu le mai folositi in batalia din grupul vostru infractional organizat. Daca vreti sa va dati ‘lovituri de stat’ intre voi, faceti-o la sediul de partid, nu folosind institutia Guvernului sau a Parlamentului.

Loading...

PSD-aripa condamnatului Dragnea stabileste vineri noaptea, ca hotii, ca duminica sa fie convocat Parlamentul pentru citirea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Iar PSD-aripa plagiatorului Ponta a preluat Secretariatul General al Guvernului pentru a controla toate actele pe care prim-ministrul Grindeanu doreste sa le publice in Monitorul Oficial.

Daca Grindeanu chiar era un prim-ministru reformator il aducea pe plagiatorul Ponta in Guvern? Acum insa avem dovada clara ca liderii PSD nu se bat pentru binele tarii, ci pentru puterea in partid. PSD nu se poate reforma, ramane o caracatita de crima organizata. PSD vrea sa stinga lumina peste Romania”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Loading...
Spre TOP