Monument de prostie: degeaba sta cu fituicile lui Daddy in fata, Dancila tot nu stie sa citeasca corect! O noua gafa penibila!

111

Premierul Romaniei Viorica Dancila a pronuntat Euro „douazeci-douazeci”, in loc de Euro 2020 (doua mii douazeci), in sedinta de Guvern de azi. Noua gafa memorabila a fost facuta in contextul aprobarii indicatorilor tehnico-economici privind consolidarea si modernizarea Stadionului Giulesti „Valentin Stanescu”.

Stadionul Giulesti va fi modernizat pentru campionatul European de Fotbal.

„Astazi, adoptam in perspectiva Euro douazeci-douazeci si hotararea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii: Consolidarea si modernizarea Stadionului Giulesti ‘Valentin Stanescu’, realizat prin Compania Nationala de Investitii CNI SA”, a spus Dancila, in debutul sedintei de Guvern.

Premierul Dancila a precizat ca finantarea va fi facuta din bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerul Transporturilor. Investitia se va ridica la 121.131.000 de lei, termenul de finalizare fiind de 21 de luni.

Sursa: Digi24