„Morsa competenta”, folosit de Dragnea pentru a lansa un fake news! Portavocea penalilor a rostogolit informatia falsa!

389

Jurnalistul Dan Turturica afirma ca Liviu Dragnea s-a folosit de Bogdan Chirieac pentru a plasa informatia ca premierul Dancila s-a dus la Cotroceni pentru a negocia cu Iohannis adoptarea unei ordonante de amnistie si gratiere. Dragnea s-ar fi folosit de aceasta :minciuna” pentru a le demonstra celor care il preseaza sa fie adoptata ordonanta ca inca mai putere asupra Guvernului si a PSD.

Intr-un text publicat pe Digi24, Turturica arata ca Dragbea este disperat sa demonstreze in continuare ca a ramas „politicianul alfa al tarii”, cel mai puternic om din Romania. De aceea, el a plasat o minciuna prin intermediul site-ului DC News, patronat de Bogdan Chirieac, potrivit careia Dancila s-a dus la Cotroceni pentru a negocia cu Iohannis un „moment T 0”, adoptarea ordonantei de amnistie si gratiere.

„Cu totii stiu ca marea sa vulnerabilitate vine din faptul ca si-a implicat familia in afacerile sale investigate de procurori. Fosta sotie, dar mai ales fiul. Care, dupa cum arata rechizitoriul, nu are motive sa fie linistit. Poate de aceea a facut tatal exces de argumente ca el este cel viteaz si loial, iar Tariceanu tradator si las.

Poate de aceea a tinut sa transmita o minciuna prin intermediul unui site pe care il finanteaza, si anume ca Viorica Dancila s-a dus la Cotroceni ca sa-i spuna presedintelui ca sustine ordonanta privind amnistia si gratiere. Era un mesaj pentru ‘actionarii’ nervosi, care il suspecteaza ca doar se face ca lupta cu ‘sistemul.’ Dupa cum s-a vazut, insa, din declaratia lui Vanghelie, minciuna nu a prins. Avand in vedere pasiunea comuna a celor doi fata de ‘Doi s’un sfert’, este de inteles de ce suspiciunile fata de Dragnea persista”, a explicat Turturica.

Bogdan Chireac a sustinut, marti, cu o zi inainte ca Dancila sa se intalneasca cu Iohannis, ca premierul va merge cu ordonanta de amnistie si gratiere la Cotroceni.

„Potrivit informatiilor DCNews, Viorica Dancila, pentru a pune punct fracturii din societate, razboiului romano-roman, doreste o discutie punctuala despre amnistie si gratiere, indiferent de forma imbracata, ordonanta de guvern sau proiect de lege. Premierul ii va propune presedintelui Klaus Iohannis sa fie un moment T0, in an Centenar, in care sa fie data amnistia si gratierea, dar nu pentru fapte cu violenta si nu pentru cei care au comis abuzuri. Surse DCNews ne-au declarat ca premierul Viorica Dancila merge la Palatul Cotroceni cu mandat de la partid. Viorica Dacila ar urma sa-i aminteasca presedintelui care sunt prioritatile sociale, economice si de investitii din programul de guvernare. In cursul intalnirii ce va avea loc la Palatul Cotroceni, premierul ar urma sa puna in discutie programul de guvernare intarziat pe legile justitiei si apararea drepturilor cetatenesti”, a scris site-ul lui Chirieac.

Sursa: Aktual24