Loading...
Motiv de sarbatoare la Antena 3! Patronul Dan Voiculescu, achitat in dosarul de santaj Antena Group – RCS & RDS! Decizia e DEFINITIVA! – Circul Politic

Motiv de sarbatoare la Antena 3! Patronul Dan Voiculescu, achitat in dosarul de santaj Antena Group – RCS & RDS! Decizia e DEFINITIVA!

Mogulul Dan Voiculescu a fost achitat miercuri în dosarul Antena Group-RCS/RDS. El era acuzat de complicitate la şantaj. Sorin Alexandrescu a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, iar Camelia Voiculescu a primit un an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, anunta jurnalistii.ro.

Antena group a primit o amendă de 200.000 de lei.

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, şi fiica sa Camelia au fost trimişi în judecată în 1 octombrie 2013, alături de directorul general Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu, şi de fostul şef ANAF Şerban Pop.

Potrivit DNA, Sorin Alexandrescu este acuzat de şantaj, iar Dan Voiculescu şi fiica sa, de complicitate la această infracţiune. Şerban Pop, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală la data faptelor, avocat suspendat, este acuzat de folosire, în orice mod, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 16 aprilie – 21 mai 2013, în calitate de director general al SC Antena TV Group SA, Sorin Alexandrescu a exercitat, în mod repetat şi gradual, acte de constrângere asupra administratorului RCS&RDS Ioan Bendei, ameninţându-l cu darea în vileag a unor presupuse fapte de corupţie, astfel încât să îl determine să urmeze conduita impusă de el.

Motiv de sarbatoare la Antena 3! Patronul Dan Voiculescu, achitat in dosarul de santaj Antena Group – RCS & RDS! Decizia e DEFINITIVA! was last modified: iunie 28th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close