Motivul nestiut de nimeni pentru care Iohannis a fost invitat de Trump in America: ”E cel mai bun lucru care se putea intampla!”

613
Lucian Orăşel, apropiat al lui Donald Trump, a declarat la Realitatea TV că vizita lui Iohannis în SUA se datorează faptului că Romania a alocat 2% din PIB pentru apărare.

Totodată, el este de părere că alegerea lui Donald Trump în funcția președinte al SUA este cel mai bun lucru care se putea întâmpla planetei în situația actuală.

“Ca să încep elegant, pentru situația internațională,  în această perioadă nenorocită și tragică, cel mai bun lucru care s-a întâmplat a fost alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA. Multă lume o să-mi sară în cap, dar, în America, președintele Trump a schimbat acest fenomen al globalizării, care a fost stabilit din 1945 și a durat până în 20172, a spus Orășel.

“Problema Europei nu este problema Americii. Alianța NATO este o alianță militară care se presupune că trebuie să fie formată din armatele țărilor membre. La ora actuală, de fapt, NATO e doar America, pentru că Europa și țările membre n-au vrut să contribuie cu nimic. În schimb au cerut Statelor Unite să o apere pe gratis”, a declarat Lucian Orășel.

“Președintele Iohannis se află acum în America pentru că a insistat să dăm cei 2% pentru apărare. Dacă nu era acest lucru, nu era invitat. Vizita președintelui României la Washington nu este o vizită la cererea sau condiționată de Iohannis, ci de președintele SUA. Trump ne-a făcut această onoare”, conform realitatea.net.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos