Loading...
Motivul pentru care supusa Dancila nu vrea sa ramana premier pana in ”douazeci-douazeci”: Dragnea face presiuni asupra ei sa adopte o OUG pe justitie! – Circul Politic

Motivul pentru care supusa Dancila nu vrea sa ramana premier pana in ”douazeci-douazeci”: Dragnea face presiuni asupra ei sa adopte o OUG pe justitie!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, luni, inainte de sedinta CEX daca guvernul va adopta o ordonanta de urgenta cu modificarile la Codul Penal. El a aparut alaturi de Viorica Dancila si Gabriela Firea.

In loc de raspuns, Dragnea si-a facut cruce.

Viorica Dancila ramane premier pana in douazeci-douazeci?”, a fost intrebat ironic de un alt jurnalist.

„Da, cel putin”, a raspuns Dragnea.

Potrivit unor surse din PSD, Viorica Dancila ar vrea sa revina la Parlamentul European. Ea vrea sa se retraga din fruntea Guvernului pentru ca Liviu Dragnea face presiuni asupra ei sa adopte o ordonanta de urgenta pe justitie, dar Dancila ar ezita sa faca aceasta miscare din cauza consecintelor politice la nivel international.

Sursa: aktual24.ro

Motivul pentru care supusa Dancila nu vrea sa ramana premier pana in ”douazeci-douazeci”: Dragnea face presiuni asupra ei sa adopte o OUG pe justitie! was last modified: aprilie 16th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close