Motreanu si Bolojan, diferente uriase fata de Rares Bogdan. Ei n-au nicio functie de conducere in PNL desi conduc cele mai performante organizatii

277

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu afirma ca nu crede intr-un proiect politic PNL-PSD pe sapte ani de zile si crede ca aceasta coalitie va fi permanent dezbatuta, intrucat exista foarte multe lucruri care despart cele doua formatiuni. Motreanu a reafirmat ca cea mai potrivita varianta de guvernare in acest moment ar fi fost cu USR, dar a apreciat ca PNRR uneste PNL si PSD, fiind, de fapt, un program de guvernare pentru toate partidele.

”Nu sunt unul care sa parasesc partidul atunci cand majoritatea din partid decide altceva, dar sunt un membru de partid care cred ca, pentru Romania de astazi, guvernarea cea mai potrivita ar fi fost cu USR”, a afirmat, la Digi24, Dan Motreanu, citat de news.ro.

Intrebat cand va fi reevaluata coalitia cu PSD, Motreanu a afirmat: ”Eu cred ca va fi o dezbatere continua pentru ca exista multe incompatibilitati intre PNL si PSD. Exista, insa, in acest moment un punct comun – PNRR (…) este un nou program de guvernare pentru toate fortele politice”.

De asemenea, intrebat cand vor decide liberalii daca a fost o coalitie buna si daca vor continua cu social-democratii, Motreanu a declarat: ”E greu de anticipat, cand si cum se va intampla. Eu nu cred in 7 ani de zile, nu cred intr-un proiect PNL-PSD de sapte ani de zile. Istoria recenta a scenei politice din Romania ne-a aratat ca nu avem o cultura a functionari coalitiilor, uniunilor, aliantelor si ne despart foarte, foarte multe lucruri”.

De asemenea, Motreanu a afirmat ca ”timpul va demonstra daca a fost sau nu o victorie pentru PNL”.

Motreanu a votat, in sedinta conducerii PNL, impotriva guvernarii cu PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos