MRU: Mă bucur că unii lideri PSD nu sunt de acord cu o nouă suspendare, referendumul costă

279

”Nu vedem care este beneficiul politic, vedem însă cum se adâncește criza politică gravă din România, repet, într-un context economic extrem de complicat. Un referendum costă, referendumul care a trecut a însemnat cu puțin peste 20 milioane euro, sunt bani pe care guvernarea îi ia din buzunarul fiecărui român, cent cu cent”, a declarat Ungureanu.

Acesta a mai precizat că ”precedentul referendum, cu tot respectul pentru decizia Parlamentului, a fost contruit pe o mascaradă de motive”, iar ”în cazul în care ar urma o nouă suspendare, evident că nu motivele ar conta ci proiectul politic de a-l îndepărta pe președintele ales”.

”Ma bucura însă faptul că există o doză de rațiune și în declarațiile politice ale unora dintre liderii USL, mai ales din partea PSD, dacă nu mă înșel, și îi felicit că gândesc așa, că nu o suspendare a președintelui reprezintă în momentul de față o prioritate, începe să se vadă clar pentru toată lumea că USL se desparte și după alte falii și nu doar după granița care în mod firesc există între PSD și PNL, există și moderați, există și radicali”, a mai susținut co-președintele ARD.

Mai mult, el a arătat că ”vocea radicaliilor începe să se audă puternic, unii îl înjură gros pe ambasadorul SUA în aceste zile de campanie prezidențială (a SUA, n.red.), alții aruncă cu noroi asupra UE” iar ”acest grup de radicali este de fapt ceea ce în momentul de față dă culoarea politicii românești, un gri închis spre negru, așa cum arată în acest moment viitorul României”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos