”Multi si prosti!” Reactii acide la apelul PSD prin care-si aduna turma de simpatizanti pentru o ”excursie gratuita” la marele miting de la Bucuresti!

Asociatia Forumul Solidaritatii Sociale a Pensionarilor Sibiu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca pe 19 mai va organiza o „excursie la Bucuresti” , „cu ocazia desfasurarii mitingului pentru sustinerea familiei formata dintr-un barbat si femeie”. Pensionarii sunt invitati sa participe, mentionandu-se ca „excursia este gratuita”.

„In data de 19 mai 2018, se organizeaza excursie la Bucuresti, cu ocazia desfasurarii mitingului pentru sustinerea familiei formata dintr-un barbat si femeie. Pentru inscrieri va rugam sa sunati la nr. de telefon 0747285400, 0758073150. Excursia este gratuita”, se afirma in anunt.

Anuntul a generat zeci de comentarii critice din partea internautilor. Acestia le reproseaza celor din asociatia de pensionari ca fac  jocurile infractorului Liviu Dragnea.

„Gratuita? Din buzunarele celor care muncesc, neghiobilor. Nu exista nimic gratis pe lumea asta, cu atat mai putin pomana! Voi sustineti familia formata de un barbat de 55 de ani cu o femeie de varsta lui fii-su? Chiar ca ati imbatranit degeaba. Credeam ca ardelenii sunt romani cu scaun la cap dar unde cap nu-i, vai de picioare!!! Sa va fie rusine celor care veti participa la o asemenea mascarada!!!!!!!!!!!! La mitingul pentru oameni competenti in functii publice nu ati merge ca sunteti bolnavi, batrani si neputinciosi, dar la circ pe paine nu va mai doare nimic!!!!!! Inca o data, RUSINE!!!!!!!!!!!!”, a scris o romanca.

Sursa: aktual24.ro

”Multi si prosti!” Reactii acide la apelul PSD prin care-si aduna turma de simpatizanti pentru o ”excursie gratuita” la marele miting de la Bucuresti! was last modified: aprilie 30th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre