MUTARE SURPRIZA in PNL: unul dintre cei doi candidati ramasi in cursa pentru sefia partidului a fost lasat de izbeliste in favoarea celuilalt de organizatiile din teritoriu!

490

Convenția Națională a Partidului Național Liberal (PNL) se apropie cu pași repezi. Se fac calcule peste calcule pentru unul sau altul din cei doi candidați rămași în cursă: Cristian Bușoi și Ludovic Orban. Multe din organizații sunt încă indecise, iar altele despre care se spunea că sunt într-o anumită tabără anunță că de fapt prin vot s-a decis pentru un alt candidat, scrie stiripesurse.ro.

Este și cazul PNL Caraș-Severin despre care se spunea că va merge in corpore pe mână lui Ludovic Orban. Numai că surpriză – prin vot aproape în unanimitate organizația a decis să meargă de partea lui Cristian Bușoi. Șeful organizației a explicat votul pentru stiripesurse.ro:

”Conducerea Filialei PNL Caras Severin a decis cu aproape unanimitate de voturi sustinerea lui Cristian Busoi. Amandoi candidatii sunt prietenii nostrii, sunt foarte buni, nu a fost usor sa decidem, dar am optat pentru cel sub 40 de ani.

Este tanar, a crescut odata cu generatiile de dupa 1989, are experienta in partid, este un bun diplomat, are performanta in administratie si a facut politica europeana la cel mai inalt nivel.”, a declarat senatorul Marcel Vela pentru stiripesurse.ro, președintele PNL Caraș-Severin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos