Mutarea castigatoare. Superbet, sponsor oficial al nationalei de sah a Romaniei!

198

Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania, a devenit sponsorul oficial al Federatiei Romane de sah. in cadrul acestui parteneriat compania va sustine la toate competitiile din 2019 loturile nationale de seniori, masculin si feminin. Initiativa face parte din directia strategica pe care Superbet va merge cu predilectie in acest an, aceea de sustinere a sportului romanesc, in general, si a sahului, in special.

In acest context, trebuie amintit ca afinitatea liderului pietei de pariuri sportive din tara noastra pentru “sportul mintii” este deja o constanta. Anul trecut Superbet a pus umarul la ascensiunea lui Robert Creanga, un sahist junior de mare perspectiva cu rezultate excelente atat pe plan national, cat si international, iar de la inceputul lui 2019 sustine oficial si Clubul Universitar din Bucuresti, la care Robert este legitimat.

Parteneriatul dintre Superbet si loturile nationale de sah ale Romaniei a fost anuntat si dezbatut in cadrul unei conferinte de presa sustinuta marti, 5 martie, in incinta Complexului Stejarii Country Club, din Bucuresti. La eveniment au participat Vlad Ardeleanu, Directorul General Superbet, Sorin-Avram Iacoban, presedintele Federatiei Romane de sah, Vladimir Danilov, vicepresedintele Federatiei Romane de sah, dar si Mircea Emilian Parligras, Constantin Lupulescu si Bogdan-Daniel Deac, trei dintre cei mai buni jucatori de sah ai Romaniei la ora actuala.

Acestia au si oferit participantilor si o demonstratie gratuita incheiata, previzibil, remiza. “Pentru orice mare companie din Romania e usor si profitabil sa mearga spre sporturile de masa, de unde vine si cel mai mare capital de imagine. Superbet si-a propus sa iasa insa din acest tipar si sa treaca la sustinerea sportului romanesc dincolo de calcule strict de business. Am mers catre discipline care pana acum au beneficiat de mai putina atentie si sustinere, ceea ce evident nu le face mai putin importante. sahul este unul dintre pariurile noastre in 2019 si grupul Superbet e mandru sa asigure, anul acesta, propulsia loturilor nationale de seniori, atat la masculin, cat si la feminin”, a declarat Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet.

La randul sau, Sorin-Avram Iacoban, presedintele Federatiei Romane de sah, “saluta implicarea Superbet in sprijinirea echipelor nationale ale Romaniei. sahistii de inalta performanta au acum, si cu ajutorul Superbet, o misiune mai usoara in atingerea unor performante mult asteptate de catre miscarea sahista din Romania. Suntem increzatori ca parteneriatul dintre FRsah si Superbet este mutarea castigatoare pentru viitorul sportului minti.”

Urmeaza confruntarea geniilor: Superbet Rapid & Blitz
In a doua parte a intrunii, managerii celor doua institutii au vorbit si despre Superbet Rapid & Blitz, mega-turneul de sah pe care compania de pariuri sportive il va organiza la Bucuresti in perioada 4-11 noiembrie 2019.

“Aducerea la Bucuresti a unei etape din Grand Chess Tour, una dintre cele mai importante competitii de acest gen din lume, este un mare succes si are ca scop cresterea popularitatii sahului in Romania. Suntem convinsi ca evenimentul la care vor participa 10 dintre cei mai buni 12 sahisti ai lumii va trezi un mare interes, iar la finalul lui vor juca frecvent sah mai multi romani decat o fac acum”, a declarat Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet.

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din Romania, cu o retea in retail cu aproape 1.200 de agentii (Superbet si GoBet) in toata tara si un numar de peste 15 milioane de pariuri plasate lunar.

In 2019, strategia asumata a grupului are trei piloni: consolidarea pozitiei de lider in Romania si continuarea extinderii regionale, sustinerea sportului romanesc si continuarea proiectelor de Joc responsabil. Cu peste 3.500 de angajati, Superbet Romania este cel mai mare platitor de taxe si impozite din industria de profil si printre cei mai mari contribuabili la bugetul national cu cele aproape 57 de milioane de euro platite in 2018.