N-ai cu cine! Demisia lui Nicusor Dan din fruntea USR-ului duce la solutii extreme! Clotilde Armand: ”Chiar acum se face o lista cu subiectele despre care nu trebuie sa ne mai pronuntam, pentru ca nu vrem sa ne separam!”

509

Scandalul din ultima perioadă din interiorul USR, care a culminat cu demisia din partid a președintelui Nicușor Dan, duce la soluții extreme. 

Clotilde Armand a vorbit chiar despre o listă de subiecte sensibile despre care membrii USR nu ar avea voie să vorbească în mod public pentru a nu mai provoca scandal în interior.

„Una este familia tradițională, una este Biserica, una este probabil imigrația. Chiar acum această listă se face în cadrul partidului pentru a întări această uniune de care vorbeam. Facem o listă de lucruri care sunt importante și despre care știm cu toții. Ce nu era clar era lista de lucruri pentru care nu vrem să ne pronunțăm, pentru că nu vrem să ne separăm. La ora actuală, în România, prioritățile sunt foarte clare, pentru astea trebuie să luptăm și nu trebuie să cădem în alte capcane”.

Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească, scrie b1.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos