Nastase face portrete la secunda mai marilor lideri ai PSD: „Dragnea are o pozitie puternica”, „Grindeanu ar trebui sa aiba o pozitie mai puternica”, iar „Ponta e super-destept, dar individualist”!

381

Adrian Năstase susține că încă mai vorbește cu lideri din PSD, dar îi e teamă să le dea numele ca nu cumva să provoace tensiune în partid, semn că lucrurile sunt extrem de sensibile între social-democrați. Fostul lider al PSD nu se ferește, însă, să caracterizeze liderii partidului.

Astfel, despre Liviu Dragnea, actualul șef al PSD, Năstase e de părere că ”a crescut mult”.

”A crescut foarte mult. A avut, în ultima vreme, niste probleme de imagine, a avut un rol important la alegerile locale si reuseste sa aiba o pozitie puetrnica.”, e caracterizarea făcută de Năstase la Antena 3, informeaza stiripesurse.ro.

Despre premierul Sorin Grindeanu, Năstase, fost și el prim-ministru, consideră că ar trebui să mai meargă și în străinătate pentru a discuta cu vecinii României.

”Se concentraza spre centru. Ar trebui sa aiba o pozitite mai puternica. O data pe saptămână sa circule în strainatate. Trebuie sa intelega ca drumul matasii circula prin Romania.”, a punctat fostul premier.

Victor Ponta are parte de câteva laude, dar și de critici din partea omului care l-a promovat în politica mare.

”Ponta este super-destept, este, din pacate, individualist. Nu a inteles ca sunt perioade de refacere din punct de vedere politic. Are idei interesante. Din pacate, nu intelege ca e nevoie sa fii membru al echipei cand nu joci in teren.”, a punctat Năstase.