Nastase il ridica in slavi pe Tariceanu: „In afara de el, NU SE IMPICA NIMENI!” si da de pamant cu Tudorel Toader!

492

În urma afirmațiilor din ultimele zile cu privire la campania prezidențială din 2009, Adrian Năstase a reacționat anunțând ce crede că-l așteaptă pe Traian Băsescu.

Acesta îl consideră vinovat pe fostul președinte că a creat un sistem în care dacă nu există lideri, poate fi controlat ușor din exterior.

„România e într-o bătălie cu reglări de conturi. O ţară fără lideri poate fi controlată uşor din exterior. E vina lui Traian Băsescu pentru că a creat acest sistem. Acum şi el cade în capcana acestui sistem. Călin Popescu Tăriceanu are dreptate. România rămâne izolată canibalizându-şi liderii politici. Lucrurile nu se vor opri în curând. E şi o lipsă de inteligenţă a liderilor. În afară de Călin Popescu Tăriceanu nu se implică nimeni”, a spus Adrian Năstase, potrivit știripesurse.

Adrian Năstas a reacționat și față de PSD, în urma numirii noului ministru al Justiției, după demisia lui Florin Iordache.

„Un Guvern are datoria să îşi construiască şi politica pe Justiţie nu să transfere această sarcină unei persoane, să o externalizeze unui ministru.”, a mai spus Adrian Năstase.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos