Nepotism marca PSD! Tutuianu da de pamant cu fostii colegi: RovAna „Pauker” Plumb, presedinte, Andrei „Goe” Plumb, vicepresedinte! Mamitica ii construieste lui Goe un viitor!

368

Presedintele PSD Dambovita, Rovana Plumb, a anuntat, luni seara, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, cafiul ei, Andrei Plumb, a devenit vicepresedinte al organizatiei. Replicile nu au intarziat sa apara. Adrian tutuianu, fost membru PSD trecut la Pro Romania, scrie pe Facebook ca ceea ce se intampla in PSD Dambovita intrece orice scenariu pe care vreun dusman al partidului si l-ar fi putut inchipui sau dori.

”Ce se intampla acum in PSD Dambovita intrece orice scenariu pe care vreun dusman al partidului si l-ar fi putut inchipui/dori. Practic, Organizatia a devenit o afacere de „famiglie”, in care puterea de decizie nu mai apartine celor merituosi, ci se pastreaza in familie. Din mama-n fiu: RovAna „Pauker” Plumb, presedinte; – Andrei „Goe” Plumb, desemnat aseara vicepresedinte. Cum ar veni, mamitica ii construieste lui Goe un viitor”, scrie Tutuianu, care ataseaza postarii si o caricatura.

El se declara surprins de lipsa cvasitotala de reactie a organizatiei.

”Nu-i mai cainez, insa, pe cei de acolo. Dupa simulacrul de alegeri in 2 minute, fara vot secret, dupa dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au inteles: sa gireze in continuare acesti impostori la conducere, care nu au scrupule in a-si atinge scopurile (afaceri personale si atat)”, comenteaza fostul social-democrat.

El mai spune ca ii pare rau de toti membrii simpli si onesti si de numerosii alegatori cu simpatii pentru un partid de stanga.

”Partidul lor a fost confiscat de un grup de impostori fara nicio legatura cu acest judet!”, conchide Adriantutuianu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos