Nervi intinsi la maxim in USR! Sotia lui Barna, interventie suburbana in direct la sedinta in care se cerea demisia liderului USR!

586

Intr-o sedinta a Consiliului Politic, care a avut loc in noaptea de luni spre marti, mai multi lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna sa isi asume esecul de la alegerile prezidentiale, atat el cat si echipa de campanie, si sa demisioneze din functie. Presedintele USR vrea sa ceara un vot intern, online, in care sa decida membrii partidului daca il mai vor sau nu in functie.

Sotia liderului USR Dan Barna, a intervenit intr-o sedinta a conducerii partidului, jignindu-i pe membrii USR care n-au tras in campanie pentru sotul sau.

Liderii USR au analizat aseara, online, rezultatul alegerilor. La un moment dat, Olguta Barna, care se afla langa sotul sau, a rabufnit. Pe grupul intern al USR, mai multi membri ai partidului au criticat interventia Olgutei Barna. Liderii USR au discutat aseara, informal, pe un chat video, despre infrangerea lui Dan Barna la alegerile prezidentiale. La un moment, in timp ce Dan Barna vorbea despre implicarea partidului in campanie, sotia sa, Olguta Barna, s-a auzit pe fundal cum ii jigneste pe membrii USR, au relatat, pentru Adevarul, mai multi lideri USR participanti la discutie. Vorbele Olgutei Barna au fost postate si pe grupul intern al partidului, potrivit Adevarul.

In ziua alegerilor, Dan Barna a permis unei echipe de reporteri PressOne.ro sa-l urmareasca in intimitatea caminului cu camerele de filmat in ziua votului. Pe modelul candidatilor americani, Barna s-a lasat filmat spalandu-se pe dinti sau frecandu-si pantofii cu crema.

Reportajul PressOne a aparut luni, la o zi dupa alegeri, cand era deja cunoscut ca Dan Barna nu a intrat in turul 2 al alegerilor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos