Netoiu si Dinu Gheorghe vor sa candideze la alegerile parlamentare

601

Dinu Gheorghe si Gigi Netoiu intentioneaza sa candideze pe listele UNPR, partid ai carui membri sunt. Presedintele Astrei ar vrea sa intre in cursa la colegiul Vilcea, iar fostul patron al Craiovei la Dolj, potrivit gsp.ro.

Alegerile de pe 9 decembrie vor atrage printre candidati si oameni din lumea sportului. Iar mutarile cele mai spectaculoase le prepara Dinu Gheorghe si Gigi Netoiu, potrivit unor surse UNPR, partid din care cei doi fac parte!

Ambii intentioneaza sa intre in cursa pentru un mandat de parlamentar. Dar in timp ce Netoiu vizeaza un fotoliu la Camera Deputatilor, Dinu „Vama” doreste sa atace un loc de senator! Actualul presedinte al Astrei ar vrea sa candideze la colegiul de la Valcea, iar Netoiu la Dolj.

„Locurile pe partide s-au cam impartit, numeric, la intalnirea cu USL de la Murighiol, din urma cu cateva zile, acum fiecare formatiune va trebui sa vina cu nominalizarile”, explica aceeasi sursa UNPR.

 

In cadrul partidului, Dinu Gheorghe e vicepresedintele departamentului de politici in aparare, administratie, ordine publica si siguranta nationala, iar Netoiu ocupa acelasi post la departamentul pentru tineret si sport, unde numarul unu e Anghel Iordanescu.

De altfel, fostul selectioner va concura si el pentru inca un mandat de senator. Va schimba numai colegiul. Nu va mai candida la Ilfov, ci in Bucuresti, la sectorul 2.

Daca-i va iesi planul de a prinde un loc in Parlament, Dinu Gheorghe va trebui sa se retraga din fruntea Astrei.

„Oricum, au existat deja citeva discutii cu patronul Ioan Niculae, caruia i-a lasat de inteles ca ar vrea sa plece de la club. Are si o propunere din partea lui Copos ca sa se intoarca la Rapid, dar tinta lui principala e acum sa se lanseze serios in politica”, au precizat persoane apropiate de gruparea ploiesteana.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos