Nici Firea nu s-a putut abține să râdă la gafele în lanț ale ministrului Grațiela Gavrilescu. Videoclipul e mai căutat pe internet decât perlele Vioricăi Dăncilă!

167

Ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu a reușit să se facă de râs în timpul unui discurs public depășind-o pe alocuri chiar și pe Viorica Dăncilă în ceea ce privește exprimările contrare gramaticii și vocabularului limbii române.

“Construcţia de autostrăzi, care în paranteză fie spus, ne-ar fi utile pentru ca toată creşterea economică s-o punem în operă, inchid paranteza. Este că mi-am pus întrebarea şi bine aţi spus în raport, de ce oare noi nu? Am luat conceptul anti-corupție şi l-am transformat în ce? In repercutarea dezvoltării”, spune Graţiela Gavrilescu.

„Suntem oameni care ne gandim la mediu, ne gandim la sanatate, pentru ca mediu fara sanatate nu se poate (sic!) . Este clar, sunt doua lucruri care se coroboreaza, doua lucruri care sunt unite”, a spus ministrul Mediului, referindu-se la ea si Gabriela Firea.

„Asa va trebui sa inlocuim toate pubelele de plastic pentru ca, anul acesta, Organizatia Natiunilor Unite astazi Ziua Internationala a Mediului o desfasoara sub agid…egidaindepartarii plasticurilor (sic!) si stiti foarte bine ca toata legislatia noastra pe care am elaborat-o anul trecut si urmeaza sa fie implementata anul viitor este tot in acest trend, inclusiv al economiei circulare si schimbarilor climatice”, a mai spus ministrul Mediului.

A intervenit si Gabriela Firea. Despre utilaje, trei la numar, primarul Capitalei a spus ca ele „ne ajuta pe toti, nu doar in Bucuresti, ci in intreaga tara, sa avem un oras mai curat si mai prietenos cu mediul”.

„Ceea ce vreau sa le transmit atat bucurestenilor, cat si tuturor romanilor este ca ne pasa. Aceste probleme extrem de importante privind calitatea mediului ne preocupa si ne ocupa in mod eficient majoritatea timpului, pentru ca inseamna sanatatea tuturor cetatenilor, sanatatea copiilor si viata noastra de zi cu zi. Daca alte domenii sa spunem ca ar mai suferi o amanare cat de cat, problematica mediului nu poate sa sufere nicio amanare”, a conchis Firea

Videoclipul cu discursul vicepremierului a devenit imediat viral în mediul online, fiind distribuit de sute de ori.