Nici tratamentele de la Baile Tusnad nu pot vindeca ”boala” lui Viktor Orban: ”EUROPA RISCA SA AJUNGA IMPERIUL LUI SOROS!”

349

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sambata la Universitatea de Vara „Tusvanyos” de la Baile Tusnad ca „imperiul Soros” lezeaza interesele maghiarilor si pune in pericol nu numai siguranta nationala a Ungariei, ci si a Europei, relateaza Agerpres.

Viktor Orban a declarat ca „exista un plan al lui Soros”, care deja a inceput sa recruteze voluntari pentru a-l implementa, plan ce vizeaza aducerea in Europa a unui milion de emigranti din lumea musulmana si repartizarea acestora intre tarile membre ale Uniunii Europene.

In opinia sa, pentru ca acest plan sa nu fie implementat e nevoie ca „Uniunea Europeana sa-si recastige suveranitatea” si toate institutiile europene sa-si regaseasca locul in conformitate cu tratatul de baza.

„Nu putem stavili acest proces decat daca Uniunea Europeana isi recastiga suveranitatea, iar fiecare stat membru isi recapata capacitatea de aparare a propriilor granite. Atunci putem pune capat fenomenului imigrationist si toti cei care au intrat ilegal sa fie relocati. Poate ca suna foarte strict si sever, dar eu cred ca problema nu poate fi rezolvata altfel”, a afirmat premierul Ungariei, potrivit traducerii oficiale asigurata de organizatori.

Orban a sustinut ca in Ungaria exista un curent puternic impotriva fenomenului migrationist, existand temerea ca musulmanii nu se vor putea integra, intrucat exista diferente majore, chiar contradictii, intre valorile, mentalitatea, educatia si cultura europeana si cea musulmana.

Raspunzand celor care au reprosat Ungariei ca nu este „solidara” cu celelalte tari ale Uniunii Europene, Orban a declarat: „Nu putem fi solidari cu oameni care au scopul de a schimba cultura europeana” si „atenteaza la identitatea noastra”.

In context, Orban a mai spus ca Ungaria s-a aparat si a aparat si Europa de „invazia migrantilor” iar acest lucru a costat-o foarte scump, prin urmare, cei care acuza Ungaria de lipsa de solidaritate ar trebui „sa se gandeasca de cinci ori” inainte de a rosti aceste cuvinte.