Nicio surpriza. PSD 2 alaturi de Tariceanu si Dancila pentru prezidentiale!

336

Noul PSD, adica Pro Romania, partidul fostului lider PSD Victor Ponta, a reusit sa-l convinga pe Tariceanu sa adere la ideea ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga pe un candidat comun la prezidentiale. Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi ”cea mai buna solutie”.

”Am evaluat variantele pentru prezidentiale si confirm ce a spus el. (…) Cea mai buna solutie este de a avea un candidat unic„, a comentat Tariceanu.

Intrebat daca crede ca el ar putea fi candidatul agreat, Tariceanu a comentat ca tatonarile sunt mai vechi in ceea ce priveste desemnarea unui candidat comun, insa a adaugat ca timpul ii preseaza si o solutie va trebui identificata cat mai curand posibil.

Victor Ponta a declarat pentru Digi24.ro ca Pro Romania isi doreste ca la alegerile prezidentiale partidul sau sa aiba un candidat comun cu PSD si ALDE. Ponta l-a nominalizat in acest sens pe Sorin Cimpeanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos