Loading...
Niciodată nu e prea târziu! Dacian Cioloș, către români: ”Dacă vreți un stat care să vă protejeze de infractori, faceți-vă vocea auzită!” | Circul Politic

Niciodată nu e prea târziu! Dacian Cioloș, către români: ”Dacă vreți un stat care să vă protejeze de infractori, faceți-vă vocea auzită!”

Fostul premier Dacian Ciolos lanseaza un apel la adresa parlamentarilor de a respinge amedamentale PSD si ALDE la Codul Penal. El le transmite, de asemenea, romanilor sa nu fie indiferenti fata de actiunile impotriva justitiei.

„Daca nu vreti sa va fie teama sa mergeti noaptea pe strada, daca nu vreti sa va fie teama pentru parintii si copiii dumneavoastra si daca vreti un stat care sa va protejeze de infractori, faceti-va vocea auzita.

Acum este important sa folosim toate mijloacele pasnice si legale pentru a ne face auziti. Altfel, tacerea noastra va fi semnul ca suntem de acord cu ceea ce se intampla.

Sunt batalii pentru care nu avem voie sa obosim. Si batalia pentru cinste si justitie e poate cea mai importanta dintre ele. Pentru astfel de lucruri, niciodata nu e degeaba. Niciodata nu e prea tarziu!”, scrie Ciolos pe Facebook.

Noi proteste antiguvernamentale sunt anuntate, pentru duminica, in Bucuresti si in mai multe orase din tara. Dupa ce se vor strange in Piata Victoriei din Capitala, manifestantii vor pleca in mars spre Parlament, facand galagie cu oale, cratite si linguri.

”Iesim duminica sa tragem un semnal de alarma fata de asaltul impotriva justitiei. Hai sa fim cu totii in strada duminica pentru a da alarma! Tacerea noastra e puterea lor, asa ca hai sa facem galagie! Luptam pana la capat”, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului, intitulat dupa discursul Regelui Mihai I din Parlament, din 2011: „Se cuvine sa rezistam prezentului si sa ne pregatim viitorul”.

Sursa: aktual24.ro

Niciodată nu e prea târziu! Dacian Cioloș, către români: ”Dacă vreți un stat care să vă protejeze de infractori, faceți-vă vocea auzită!” was last modified: decembrie 17th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close