Nicolicea, limbaj de mahala la tv! Rămas fără argumente într-un schimb de replici cu un liberal, deputatul PSD recurge la JIGNIRI… tipic PSD!

379

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, recidivează în a rămâne fără argumente și a recurge la jigniri. După ce a fost dat afară din emisiuni din emisiuni atât de la Digi24, cât și de la B1TV, pentru derapaje verbale, a venit rândul ca acesta să recurgă la insulte și la RomâniaTV, unde însă a scăpat fără a fi sancționat.

Victima insultelor acestuia a căzut liberalul Răzvan Prișca, parlamentar ce a căzut victimă și lui Codrin Ștenănescu, într-o emisiune la Antena 3, unde moderatoare Dana Grecu a decis să îl invite să părăsească platoul pe secretarul general adjunct al PSD. Motivul conflictului a fost de această dată ancheta pe care DNA o desfășoară pe hotărârea de guvern din 2013 prin care se trece insula Belina de la Apele Române la CJ Teleorman, dosar în care sunt cercetate Sevil Shhaideh și Rovana Plumb.

Redăm mai jos schimbul verbal dintre cei doi, conform transcrierii jurnaliștilor de la Adevărul:

Eugen Nicolicea: Ce problemă penală visaţi în actualul Guvern? Guvernul este din iunie. S-a întâmplat ceva în actualul Guvern?

Răzvan Prişcă: La actualul Guvern este o problemă penală, care vizează toţi membrii acestui Guvern. Aceste două doamne onorabile ar trebui să facă un pas lateral.

Eugen Nicolicea: Nu vă faceţi că nu înţelegeţi că o să creadă lumea că atât puteţi. Lăsaţi-mă cu lateralul, ce s-a întâmplat în actualul Guvern?

Răzvan Prişcă: Păi dacă aţi avea cablu la televizor aţi fi văzut când a apărut acel comunicat al DNA cu cele două doamne.

Eugen Nicolicea: Băgaţi-vă dumneavoastră cablu şi povestiţi-mi mie. Credeţi că dacă ridicaţi tonul… În ce an s-a întâmplat respectiva faptă?

Răzvan Prişcă: Staţi că nu m-am pregătit în ulei. O să mă treceţi la lecţie, acum.

Eugen Nicolicea: A fost şi guvernul Cioloş şi guvernul Grindeanu n-aţi avut cablu să aflaţi? Gură mare, minciuni multe. Credeţi că mă acoperiţi?

Răzvan Prişcă: Tot în timpul PSD s-a întâmplat.

Eugen Nicolicea: Aşa de bine faceţi pe prostul că vă iese bine. Nu au nicio problemă miniştri. Citeşte comunicatul DNA. Vrei să te faci de râs. Chiar te-ai făcut de râs. O să îţi dau comunicatul în pauză să îl citeşti. Mai poate să vorbească cineva de hămăiala ta.

Reamintim în acest context, că Eugen Nicolicea a fost implicat într-un incident similar pe 6 septembrie în platoul B1TV, când, prins cu miniciuna, deputatul PSD a recurs la injurii și jigniri la adresa moderatoarei Nadia Ciurlin, fiind nevoit să fie invitat să părăsească emisiunea.

Sursa: b1.ro