Nicusor Dan: ”Pentru Dacian Ciolos, usa partidului ramane deschisa! In acest moment, decizia este la domnia sa!”

401

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Arad, că pentru Dacian Cioloş rămâne deschisă uşa partidului dacă doreşte să se înscrie, iar majoritatea membrilor îl aşteaptă, relatează News.ro.

”Dacian Cioloş se încadrează în criteriile de admitere în USR şi există voinţa majoritară în USR ca el să devină membru dacă, bineînţeles, îşi şi doreşte acest lucru”, a spus Nicuşor Dan.

Întrebat dacă are discuţii cu Cioloş pentru a-l aduce în partid, liderul USR a răspuns: ”În momentul acesta, decizia este la domnia sa. Nu putem închide uşa pentru nicio persoană care îndeplineşte criteriile de admitere”.

Nicuşor Dan a mai fost întrebat de către jurnalişti dacă este dispus să îi ofere o poziţie de conducere în partid lui Cioloş, el afirmând că acesta poate candida ca orice membru pentru orice funcţie.

”Noi acţionăm conform statutului, respectiv orice membru USR poate să candideze pentru orice funcţie în USR, nu s-a pus problema de negocieri”, a spus preşedintele partidului, scrie Romania Libera.