NIMENI SI NIMIC NU O POATE OPRI! Firea vine cu politistii locali la sedintele primariei, sa fie sigura ca lucrurile decurg exact asa cum vrea ea!

430

Consilierul Ciprian Ciucu (PNL) a fost impiedicat sa vorbeasca, in sala de sedinte a Consiliului General, de catre politisti locali trimisi de Gabriela Firea. Mai mult, el spune ca in afara de consilierii PSD nimeni nu poate sa ia cuvantul de la tribuna.

Ciucu a incercat ca dea o declaratie jurnalistilor in sala de sedinte insa a fost impiedicat de catre politisti. Iata relatarea consilierului:

„Incredibil cat de ticalosi sunt! Consiliul General era in pauza prelungita, de peste o ora. Vine Digi24 la mine sa-mi ia o declaratie de presa, in calitatea mea de consilier general, in sala Consiliului General. Imediat apare politia locala, mai nou transformata in politie personala, si ne scoate afara, pe motiv ca asa sunt instuctiunile primite de la sefii din primarie. Asta inseamna ‘decablare’ si mare bataie de cap pentru reporteri si cameramani, care, de multe ori, se lipsesc.

Mai mult, nici de la tribuna nu putem vorbi, seful de sedinta se opune cu obstinatie si pazeste tribuna tot cu ajutorul politiei lor locale. Vorbind din banca, vorbesti cu ceafa la camere (vezi foto!). In primarie troneaza doar Firea, in primarie vorbeste doar Firea si ai lor.

Au gandit lucrurile cu grija, astfel incat sa se auda doar ei. E o nebunie… cum adica un consilier municipal sa nu poata vorbi, in afara sedintelor de consiliu (pauze, la inceput sau la sfarsit) cu presa? Trebuie sa iasa pe holul acela urat si rece, sala e doar pentru Firea. Impactul vizual pe hol e foarte prost, nu e lumina, iar imaginile sunt ca-n gara, nu te asociaza nimeni cu Consiliul General.

Dar nu voi lasa lucrurile asa! De acum inainte voi organiza conferinte de presa, asa ca la carte, in sala grupului PNL, chiar daca este mai departe. De acolo nu au cum sa ma scoata oricat si-ar dori ei! Nu-mi vor pune pumnul in gura, chiar daca-si aduc toti politistii locali si firmele de paza pe care si le infiinteaza azi!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos