Noaptea minții! Dragnea iar a avut mână proastă! Deși e membră în Parlamentul European de 9 ani, teleormăneanca Dăncilă crede că Iran și Pakistan fac parte din UE!

678

Intr-un interviu acordat anul trecut unei publicatii straine care se ocupa de problematica europeana, Viorica Dancila a inclus Iran si Pakistan in Uniunea Europeana. Dancila este membra in Parlamentul European de noua ani.

Intrebata, in engleza, despre drepturile femeilor din Iran si Pakistan, Dancila a raspuns in limba romana. In plus, ea a inclus cele doua tari in UE.

„(…) Bineinteles ca nu incercam sa intervenim in problemele interne ale unui stat membru cum este Iranul sau Pakistanul, dar cred ca este nevoie de discutii cu cei care sunt factori de decizie ca drepturile femeii sa devina o realitate”, spunea Viorica Dancila, europarlamentar, premierul propus de PSD.

Politologul Andrei Taranu a ridiculizat, la Digi24, declaratiile Vioricai Dancila.

„Dincolo de faptul ca avem un interviu absolut ridicol, intrebarea i se pune in engleza si ea raspunde in romana, faptul ca pune doua state care se afla in mijlocul Orientului, Iran si Pakistan, doua tari care nici macar nu sunt prietene, in interiorul UE si, al treilea punct de vedere, limba de lemn absolut fascinanta pe care o foloseste aceasta doamna. Intr-un minut si jumatate nu spune absolut nimic. N-am inteles nimic, decat acel binecunoscut n-ar fi rau sa fie bine, pentru ca ea in genere nu poate sa ofere niciun fel de solutie, desi am inteles ca este membra a comisiei pentru egalitatea de gen”, a spus el.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos