Noaptea mintii! O deputata PSD vrea repetarea referendumului!

325

O deputata a ciumei rosii vrea repetarea Referendumului…Interesant este ca mamaie vorbeste mult mai bine ruseste decat romaneste, scrie pe Facebook jurnalistul Oreste Teodorescu.

Un deputat PSD, Elvira Sarapatin, propune nici mai mult, nici mai putin: repetarea referendumului odata cu alegerile europarlamentare de anul viitor.

„E de neinteles. Eu nu imi explic acest fenomen. Dar publicitatea agresiva facuta de cei de la USR si mai multi, sa stiti ca a prins in randul populatiei si, din partea noastra, pentru ca si noi suntem vinovati, ceilalti… nu a fost destul de bine. Nu a fost, nu stiu cum sa va spun si sa va explic, pentru ca noi nu am facut campanie de informare. (De ce?) Pentru ca politic ni s-a interzis asa ceva. (De la partid?) Sa nu ne asumam politic. Nu ni s-a interzis. M-am exprimat gresit. si atunci timpul nostru, al parlamentarilor, a fost foarte scurt. Eu am fost personal si am informat. Cred ca populatia o sa isi dea seama de greseala pe care au facut-o. As sustine sa se repete acest referendum odata cu alegerile europarlamentare”, a spus Elvira Sarapatin, deputat PSD, conform Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos