Noi ACUZE de ABUZ la adresa lui Tariceanu din interiorul partidului – ”Vrea sa conduca ALDE exclusiv cu oameni servili si obedienti!”

404

Președintele ALDE Galați, Eugen Durbacă, îl acuză pe Călin Popescu Tăriceanu că practică șantajul la adresa celor care au inițiat demersurile în justiție împotriva deciziilor abuzive care au precedat Congresul partidului.

Durbacă susține că excluderea lui Daniel Constantin este un prim pas în strategia lui Tăriceanu de a scăpa de toți oamenii fostului Partid Conservator și de a conduce ALDE exclusiv cu oameni servili și obedienți.

Președintele ALDE Galați spune că nu va ceda șantajului lui Tăriceanu și că va merge mai departe cu acțiunile în instanță.

‘‘Excluderea lui Daniel Constantin este un gest care arată de fapt calitatea politică și umană a lui Tăriceanu. S-a înscăunat președinte unic prin abuz și prin minciună, iar acum încearcă să îi dea la o parte pe cei care nu sunt ca el. Ultimatumul dat de Tăriceanu celor care am inițiat în instanță procesul împotriva deciziilor pe care le-a luat înainte de Congres este de o josnicie cum rar mi-a fost dat să văd în politică. Este o formă de șantaj, armă politică pe care Tăriceanu se pare că o iubește și o folosește așa cum respiră. Nu cedăm! Domnule Tăriceanu, să nu vă fie frică de Tribunal! Acolo se va face dreptate’’, a declarant Durbacă, informeaza stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos