Loading...
Noi detalii din culise despre ruptura dintre Dragnea și Tudose! Explozia de dosare noi deschise de DNA pe durata mandatului fostului premier l-a înfuriat la culme pe Daddy! – Circul Politic

Noi detalii din culise despre ruptura dintre Dragnea și Tudose! Explozia de dosare noi deschise de DNA pe durata mandatului fostului premier l-a înfuriat la culme pe Daddy!

Ies la iveală noi detalii care au dus la ruperea colaborării lui Liviu Dragnea și Mihai Tudose.

Potrivit unor surse politice, șeful PSD a fost extrem de nemulțumit din cauza faptului că numeroase dosare penale au fost deschide de DNA în urma controalelor dictate chiar de fostul premier.

Din fruntea Executivului, Tudose l-a numit șef al Corpului de Control pe Bogdan Cosmin Ștefan, fost șef în cadrul Anti-fraudei ANAF. Fostul prim-ministru dorea să fie informat doar după parcurgerea tuturor etapelor, inclusiv a eventualelor sesizări de parchete, pentru a nu putea fi acuzat că se implică ilegal şi imoral.

Astfel, au apărut numeroase dosare penale noi, lucru ce l-a deranjat pe Dragnea.

De aici și până la înlăturarea lui Mihai Tudose a fost un pas. Evident, imediat după demisia acestuia a fost demis și șeful Corpului de Control, Bogdan Cosmin Ștefan.

Sursa: b1.ro

Noi detalii din culise despre ruptura dintre Dragnea și Tudose! Explozia de dosare noi deschise de DNA pe durata mandatului fostului premier l-a înfuriat la culme pe Daddy! was last modified: martie 8th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close