Mai mult

  Noi fracturi in bucataria ALDE! Vicepresedintele partidului a declarat ca Mihai Tudose e ”un alt acoperit la Palatul Victoria”! Tariceanu ii da replica: ”Nu ma bazez pe speculatii, pe barfe!”

  9,524FaniÎmi place

  Nominalizarea lui Mihai Tudose ca fiind propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru se lasă cu o revoltă în ALDE. Vicepreședintele ALDE, Norica Nicolai, a declarat în cadrul ședinței Biroului Politic al ALDE că Mihai Tudose ar fi ”un alt acoperit la Palatul Victoria”.

   

  Ea a declarat că PSD și ALDE nu ar trebui să aibă un nou om al serviciilor în sediul Guvernului așa cum a fost Sorin Grindeanu.

  Există suspiciuni serioase privind colaborarea lui Mihai Tudose cu SRI, mai ales prin prisma legăturilor pe linie de învățământ și nu numai.

  Întrebat despre informaţiile privind legăturile lui Tudose cu servicii de informaţii, Tăriceanu a spus că nu se bazează pe „speculaţii”.

  „Sigur că sunt tot felul de speculaţii care apar în spaţiul public. Nu pot să stau să mă bazez pe speculaţii, pe bârfe. (…) Nu în felul acesta se face analiza unei persoane”, a Tăriceanu.

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...