Noi probleme in conacul lui Firea! Mai multi jurnalisti au fost bruscati de gorilele primaritei: li s-a INTERZIS accesul la prezentarea bilantului dupa 1 an de mandat!

Dictatura la Primaria lui Firea. Dupa ce n-a lasat cetatenii sa intrei la sedinta Consiliuli General, desi acestia aveau dreptul legal, un jurnalist al proiectului media Recorder, care s-a lansat luna trecuta cu un reportaj privind cuplul Firea Pandele ce a devenit viral, nu a fost lasat vineri sa intre la conferinta de presa in care primarita PSD si-a prezentat bilantul primului an de mandat, scrie aktual24.ro.

Accesul presei a fost liber la eveniment, dar reporterii Recorder nu au putut participa pe motiv ca nu ar avea acreditare sau invitatie.

„Nici n-am apucat sa lansam site-ul, ca Recorder ii sperie deja pe politicieni. La evenimentul in care Gabriela Firea si-a prezentat bilantul dupa primul an de mandat, am fost scosi din sala cu forta, pe motiv ca asa s-a ordonat. Si totusi avem un reportaj:”, acuza Recorder.ro.

Jurnalistii Recorder au publicat luna trecuta un reportaj cu „Pelerinajul la Cinstitul Brau al Maicii Domnului”, la Catedrala „Sfanta Parascheva” din Voluntari, cu participarea cuplului de primari Firea-Pandele. In mai putin de 24 de ore, „Recorder” batea recorduri de viralizare pentru o pagina nou-creata.

Noi probleme in conacul lui Firea! Mai multi jurnalisti au fost bruscati de gorilele primaritei: li s-a INTERZIS accesul la prezentarea bilantului dupa 1 an de mandat! was last modified: iunie 24th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre