Noile achizitii ale Presedintiei! Vezi ce si-a mai cumparat presedintele!

625

10 cotroceniNoile achizitii ale Presedintiei. Presedintia a incheiat saptamana aceasta contracte pentru deszapezirea si combaterea inghetului din curtea palatului, iar Traian Basescu si-a reinoit toate abonamentele pentru posturile TV si ziarele din Romania.

Presedintele Traian Basescu este pregatit pentru ninsorile care vor veni anul acesta. Administratia Prezidentiala a incheiat contracte cu o firma care ofera servicii de deszapezire, pentru 26.000 de metri patrati si un alt contract, pentru deszapezire si combaterea inghetului cu clorura de claciu, pentru 10.000 de metri patrati.

Seful statului este sigur ca si anul acesta va fi la curent cu toate stirile, pentru ca si-a reinnoit abonamentele la Palatul Cotroceni, atat pentru reviste si ziare, romanesti si straine, cat si pentru 40 de posturi de televiziune. Adminustratia Prezidentiala si-a asigurat si servicii de fotografiere, pentru cele mai importante momente ale activitatilor oficiale de la Palatul Cotroceni.

In primele doua luni ale acestui an, Administratia Prezidentiala a mai cumparat sapte coroane de flori, dar si foarte multe pachete cu frunze mixte si flori de toate felurile, de la trandafiri, orhidee, crizanteme, pana la flori mai exotice, cum ar fi eustoma, ruscus, waxflowers, aspidistra sau eucalipt.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos