Norica Nicolai avertizeaza ca Traian Basescu va manipula UE pentru a sugera ca USL va frauda alegerile!

564

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat ca USL are informatii potrivit carora PDL si Traian Basescu ar pregati actiuni manipulatoare prin care sa demonstreze UE ca USL va frauda alegerile, aratand ca Uniunea va incerca contracararea lor.

„Avem informatii insa ca in saptamanile urmatoare se pregatesc cateva actiuni menite sa ilustreze ca Romania este instabila, ca este o tara nesigura, ca este o tara in care alegerile nu sunt libere. Dupa ce ni s-a spus ca o sa beneficiem de observatori OSCE, ceea ce se intampla la alegerile din toate statele civilizate si s-a insinuat ca ar fi o rusine pentru Romania, PDL si in special presedintele Traian Basescu, prin sustinatorii sai oculti, pregatesc actiuni de destabilizare a campaniei electorale, actiuni manipulatoare, uneori aproape violente si se gandesc prin filmari manipulatoare sa demonstreze cum sunt fraudate alegerile in Romania”, a spus Norica Nicolai.

Ea a precizat ca din punctul de vedere al USL alegerile vor fi corecte si a aratat ca Uniunea va incerca sa contracareze eventualele actiuni ale PDL si ale lui Traian Basescu, avand informatii despre producerea acestora.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos