Nostalgicii USL din PNL fac valuri. Ludovic Orban vrea curatarea de orice intelegeri cu PSD!

225

Presedintele liberalilor vrea cu orice pret sa curete Partidul National Liberal de nostalgicii USL care fac blaturi pe fata in administratie si in politica cu Partidul Social Democrat. Ludovic Orban vrea schimbarea unor lideri de organizatii, cunoscuti pentru legaturile lor cu PSD iar sefii de organizatii aflati in protocoale de colaborare cu PSD-ul in plan local se opun acestor intentii care le-ar putea afecta liberatea de trocuri politice. Din acest motiv sunt gazduiti in trusturile de presa servite puterii pentru a sapa din interior orice intentie de reasezare a PNL!

Au trecut mai bine de trei luni de la decizia Biroului Executiv de a propune demiterea din functie a liberalului Florin Alexe din fruntea organizatiei de Sector 3, laolalta cu restul conducerii acestei organizatii.

„Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a presedintelui Florin Alexa si a Biroului Permanent al Sectorului 3. (…) Stiti foarte bine ca Robert Negoita i-a trimis pe cetatenii romani, daca nu le convin taxele pe care le propune, sa se duca in Madagascar. Obiectivul nostru este ca noua conducere care va fi aleasa sa il trimita pe Robert Negoita in Madagascar, alaturi de prietenul si colegul lui de partid care si-a gasit un soi de azil in Madagascar, Radu Mazare. (…) Ne dorim sa declansam o ofensiva extrem de puternica impotriva actualului primar al Sectorului 3, care se vede din ce in ce mai clar ca risipeste banul public, vine numai cu propuneri care sunt impotriva interesului cetatenilor, regulamentul de parcari, care a comis nenumarate ilegalitati”, declara Ludovic Orban dupa sedinta BEX din 30 martie.

In alta ordine de idei, intentia lui Ludovic Orban de a reforma PNL-ul de blatisti si de penali este tot mai mult incetinita chiar de liberali care stau la adapostul amenintarii cu plecarea din partid in bratele lui Tariceanu.