Noua față a Învățământului Românesc! Bomba-sexy provenită din clientela PSD, numită inspector școlar pentru ”educație permanentă”!

573

Violeta Varga, iubita fratelui prefectului de Arad şi un obişnuit al anturajului deputaţilor PSD Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa, a fost numită în funcţia de inspector şcolar pentru „educație permanentă”.

Numirea Violetei Varga a apărut și în organigrama publicată pe site-ul Inspectoratului Județean Arad. La momentul publicării acestei știri, Violeta Varga nu a putut fi contactată, având telefonul închis.

Potrivit presei locale, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, un post înființat cu puțin timp înainte, iar în mai puţin de o lună ajunge Inspector şcolar pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă, post eliberat de profesoara Tocaciu Mariana.

Potrivit presei locale, nu există alte informaţii publice privind proiectele sale anterioare şi nici CV-ul nu este public. În schimb, ies în evidență fotografiile provocatoare.

Deocamdată, Ministerul Educației nu a oferit un punct de vedere.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos